Skip to main content

CMS

De inhoud van uw website moet actueel blijven. Bij de één wijzigt er misschien een paar keer per jaar iets, bij de ander wekelijks. U kunt al uw wijzigingen door Digital-Dreams laten uitvoeren maar u kunt er ook voor kiezen om b.v. nieuwsberichten zelf te plaatsen. In de meeste gevallen is een Content Management Systeem een goede oplossing.

Het CMS vormt de basis van uw website.  De website wordt vormgeven met een uitgewerkte professionele template. Ook zitten in een CMS al een heleboel basisfunctionaliteiten waardoor de website makkelijk is uit te bouwen. Via het beheergedeelte is het mogelijk om met één of meer personen aan de inhoud van de website te werken.

Joomla

Joomla CMS

Een zeer flexibel en krachtig CMS. Veelzijdig bruikbaar en met veel extra functionaliteiten, o.a. gebruikersbeheer. Hiermee kunt u bepaalde delen van de inhoud alleen beschikbaar maken voor geregistreerde bezoekers. Bijvoorbeeld voor verenigingen kan dit heel handig zijn. Dit CMS is gratis, dus geen dure licenties. De meeste websites die ik maak zijn gebaseerd op dit systeem.

Wordpress CMS

Een andere mogelijkheid is Wordpress. Dit CMS is wat eenvoudiger maar heel geschikt om zelf mee aan de slag te gaan als het gaat om toevoegen van nieuwberichten of blog.  Ook de basis van dit CMS is gratis dus ook hier geen dure licentiekosten.

Contact

Wilt u meer weten of een vrijblijvende afspraak maken?
Bel of mail naar: Ineke van Galen
06-24472404 of
Email
Adres: Meeuwenlaan 74 - 1602 ND Enkhuizen

-Algemene voorwaarden-

-Privacy statement-

©Copyright Digital-Dreams webdesign - Alle rechten voorbehouden.